Posvet z zdravnikom

shutterstock_113006344

Vsako genetsko testiranje spremlja svetovanje strokovnjakov.

V sodelovanju z medicinskimi centri posameznikom omogočimo celosten in strokoven pregled rezultatov

DNK analize. Zdravnik pregleda vaše rezultate in vam svetuje glede nadaljnjih preventivnih aktivnosti.

Rezultati genetske analize pomagajo vam in vašemu osebnemu zdravniku pri spremljanju vašega zdravja in ob

bolezenskih simptomih, skupaj z drugimi diagnostičnimi metodami, lažje in natančneje postavi diagnozo v vseh

življenjskih obdobjih.

Posvet za DNK analizo poteka v priznanih medicinskih centrih po Sloveniji.

clarus

Najmodernejši center za izvajanje specialističnih zdravstvenih storitev Diagnostični center Clarus, opravlja svojo dejavnost že od leta 1993, sprva pod imenom Diagnostični center Murgle na Cesti v Mestni log in na Koprski ulici v Ljubljani. Pozna nas že prek 100.000 ljudi, saj ponudba zdravstvenih storitev in samoplačniške ambulantne dejavnosti iz leta v leto naraščajo. Njihovo poslanstvo je usmerjeno k celovite skrbi za človekovo zdravje in njegovo ohranjanje. Tako danes njihovo ekipo sestavlja že več 30 uglednih in priznanih zdravnikov specialistov.

Diagnostični center Clarus Center BTC
Dvorana 9 1000 Ljubljana
telefon: 01 200 09 10
e-pošta: diagnosticni.center@clarus.si
www: http://www.clarus.si/diagnostika

eskulap

Zasebno pediatrično kliniko vodi dr. Borut Banič, zdravnik-pediater. Na podlagi genetske analize otrokom in njihovim staršem svetuje in jim omogoči, da genetsko analizo izkoristijo v polni meri za zdravo otroštvo svojih otrok. Lepa in sodobno urejena ordinacija z lastnim parkirnim prostorom.

Pediatrična klinika, dr. Borut Banič
Redelonghijeva ulica 12

1000 Ljubljana
telefon: 01 28 11 376

terme-zrece

V Termah Zreče za programe zdravljenja in rehabilitacije skrbi strokovno usposobljeno zdravstveno osebje, zdravniki iz 12 strokovnih področij ortopedije, kardiologije, internistike, nevrologije, fiziatrije, diplomirani fizioterapevti in ostalo zdravstveno osebje – skupaj 75 strokovnjakov, ki poleg sodobne zdravstvene opreme in zdravilnih učinkov termalne vode, zagotavljajo pospešeno okrevanje in pripravo na ponovno vključitev v vsakdanje življenje ter športne aktivnosti po končani rehabilitaciji.

Poleg terapevtskih programov izvajajo tudi diagnostične postopke, ultrazvočno diagnostiko, magnetno resonanco, laboratorijske preiskave, izokinetiko, analizo sestave telesnih tkiv. Njihova specialnost je individualna obravnava skozi ves program rehabilitacije.

Terme Zreče
Cesta na Roglo 15
3214 Zreče, Slovenija
T: +386 (0) 3 75 76 000
T: +386 (0) 1 23 29 264
F: +386 (0) 3 57 62 446
E: unitur@unitur.eu
http://www.terme-zrece.eu/si/

mdps-vesna-zadnikar

Zasebna ordinacija Medicina dela Zadnikar ima že več desetletno tradicijo. Izvajajo preventivne preglede za zaposlitev, managerske preglede in specializirane preglede za potapljače in za voznike vseh kategorij. Izvajajo tudi računalniški pregled ožilja – TensioMed Arteriograf, ki je hitra in zanesljiva diagnostična metoda. Odlikuje jih oseben in profesionalen pristop ter široko znanje, s katerim posameznikom omogočajo celovito in strokovno zdravstveno oskrbo.

Medicina dela Zadnikar d.o.o.
Dunajska cesta 198

1131 Ljubljana
telefon: 01 569 26 89
www: http://mdps.ordinacija.net

medartis

Medicinski center Medartis je zasebni medicinski center v Novi Gorici z dolgoletno tradicijo (od leta 1993). V Medartisu delujejo specialistične ambulante s področij kardiologije, pulmologije, ortopedije, ginekologije, plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije, splošne in žilne kirurgije, dermatologije, ortopedije, športne medicine, zobozdravstva, medicinske hipnoze ter številne druge zdravstvene storitve. Njihovo poslanstvo je pacientom zagotoviti najvišjo kakovost medicinskih storitev s področja diagnostike in zdravljenja v prijaznem okolju.

MEDICINSKI CENTER MEDARTIS
Ulica Gradnikove brigade 63

5000 NOVA GORICA
telefon: 059 228 380
e-pošta: info@medartis.si
www: http://medartis.si/

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri