Dovzetnost za bolezni

Genetska analiza oceni nagnjenost k različnim boleznim, razkrije genetsko pogojene lastnosti in sposobnosti ter poda informacije o presnovi določenih skupin zdravil, ki se uporabljajo pri zdravljenju sistemskih bolezni. Na podlagi genetskih rezultatov lahko skupaj z zdravnikom izdelate načrt preventivnih aktivnosti, ki bodo izboljšale kakovost vašega življenja. Vaš vzorec je analiziran v najboljših specializiranih in ustrezno certificiranih laboratorijih, ki se ukvarjajo z genetskimi raziskavami.
Copy-of-akcija-dnk-zenske
dnk-manager-banner
akcija-dnk-zenske
dnk-zdravila-banner
dnk-otrok-banner

Zakaj je dobro, da opravite DNK analizo za bolezni??

  • Genetsko analizo naredite enkrat v življenju, pridobljene informacije pa vam koristijo celo življenje.
  • Spoznajte kakšen je vpliv genov ter dednosti na vaše zdravje in koliko ter kako lahko nanj vplivate z načinom življenja.
  • Pridobite koristne nasvete glede preventivnih ukrepov za zmanjševanja tveganja.
  • Rezultat analize je motivacija, da načrtujete bolj zdravo življenje.
  • Vsako genetsko testiranje spremlja svetovanje zdravnikov. V sodelovanju z zdravniki posamezniku omogočimo celosten in strokoven pregled nad rezultati DNK analize.
badge-posvet-z-zdravnikom
  • Vsako genetsko testiranje spremlja svetovanje strokovnjakov. V sodelovanju z medicinskimi centri posameznikom omogočimo celosten in strokoven pregled nad rezultati DNK analize. Zdravnik pregleda vaše rezultate in vam svetuje glede nadaljnjih preventivnih aktivnosti.
  • Rezultati genetske analize pomagajo vam in vašemu osebnemu zdravniku pri spremljanju vašega zdravja in ob bolezenskih simptomih, skupaj z drugimi diagnostičnimi metodami, lažje in natančneje postavi diagnozo v vseh življenjskih obdobjih.
  • Posvet za DNK analizo poteka v priznanih medicinskih centrih po Sloveniji.
clarus

Najmodernejši center za izvajanje specialističnih zdravstvenih storitev Diagnostični center Clarus, opravlja svojo dejavnost že od leta 1993, sprva pod imenom Diagnostični center Murgle na Cesti v Mestni log in na Koprski ulici v Ljubljani. Pozna nas že prek 100.000 ljudi, saj ponudba zdravstvenih storitev in samoplačniške ambulantne dejavnosti iz leta v leto naraščajo. Njihovo poslanstvo je usmerjeno k celovite skrbi za človekovo zdravje in njegovo ohranjanje. Tako danes njihovo ekipo sestavlja že več 30 uglednih in priznanih zdravnikov specialistov.

Diagnostični center Clarus Center BTC
Dvorana 9 1000 Ljubljana
telefon: 01 200 09 10
e-pošta: diagnosticni.center@clarus.si
www: http://www.clarus.si/diagnostika

mdps-vesna-zadnikar

Zasebna ordinacija Medicina dela Zadnikar ima že več desetletno tradicijo. Izvajajo preventivne preglede za zaposlitev, managerske preglede in specializirane preglede za potapljače in za voznike vseh kategorij. Izvajajo tudi računalniški pregled ožilja – TensioMed Arteriograf, ki je hitra in zanesljiva diagnostična metoda. Odlikuje jih oseben in profesionalen pristop ter široko znanje, s katerim posameznikom omogočajo celovito in strokovno zdravstveno oskrbo.

Medicina dela Zadnikar d.o.o.
Dunajska cesta 198
1131 Ljubljana
telefon: 01 569 26 89
www: http://mdps.ordinacija.net

eskulap

Zasebno pediatrično kliniko vodi dr. Borut Banič, zdravnik-pediater. Na podlagi genetske analize otrokom in njihovim staršem svetuje in jim omogoči, da genetsko analizo izkoristijo v polni meri za zdravo otroštvo svojih otrok. Lepa in sodobno urejena ordinacija z lastnim parkirnim prostorom.

Pediatrična klinika, dr. Borut Banič
Redelonghijeva ulica 12
1000 Ljubljana
telefon: 01 28 11 376

medartis

Medicinski center Medartis je zasebni medicinski center v Novi Gorici z dolgoletno tradicijo (od leta 1993). V Medartisu delujejo specialistične ambulante s področij kardiologije, pulmologije, ortopedije, ginekologije, plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije, splošne in žilne kirurgije, dermatologije, ortopedije, športne medicine, zobozdravstva, medicinske hipnoze ter številne druge zdravstvene storitve. Njihovo poslanstvo je pacientom zagotoviti najvišjo kakovost medicinskih storitev s področja diagnostike in zdravljenja v prijaznem okolju.

MEDICINSKI CENTER MEDARTIS
Ulica Gradnikove brigade 63
5000 NOVA GORICA
telefon: 059 228 380
e-pošta: info@medartis.si
www: http://medartis.si/

terme-zrece

V Termah Zreče za programe zdravljenja in rehabilitacije skrbi strokovno usposobljeno zdravstveno osebje, zdravniki iz 12 strokovnih področij ortopedije, kardiologije, internistike, nevrologije, fiziatrije, diplomirani fizioterapevti in ostalo zdravstveno osebje – skupaj 75 strokovnjakov, ki poleg sodobne zdravstvene opreme in zdravilnih učinkov termalne vode, zagotavljajo pospešeno okrevanje in pripravo na ponovno vključitev v vsakdanje življenje ter športne aktivnosti po končani rehabilitaciji.

Poleg terapevtskih programov izvajajo tudi diagnostične postopke, ultrazvočno diagnostiko, magnetno resonanco, laboratorijske preiskave, izokinetiko, analizo sestave telesnih tkiv. Njihova specialnost je individualna obravnava skozi ves program rehabilitacije.

Terme Zreče
Cesta na Roglo 15
3214 Zreče, Slovenija
T: +386 (0) 3 75 76 000
T: +386 (0) 1 23 29 264
F: +386 (0) 3 57 62 446
E: unitur@unitur.eu
http://www.terme-zrece.eu/si/

Kako poteka odvzem vzorca sline?

Izkoristite redne presajalne programe v Sloveniji

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri