Partnerji

Storitve, ki jih nudimo, so rezultat našega sodelovanja z laboratoriji, različnimi inštituti in strokovnjaki iz področij genetike, medicine, dietetike, kineziologinje in drugih strokovnih ved. Vsako genetsko testiranje spremlja svetovanje zdravnikov in ustrezno usposobljenih strokovnjakov. Skupaj zagotavljamo DNK analize najvišje kvalitete  in celostno ter strokovno obravnavo vsakega posameznika. 

rogaska

V Rogaški izpolnjujejo svojo vizijo vodilnega zdravilišča v Sloveniji, ki s harmoničnim pristopom do zdravljenja in sproščanja zagotavlja individualen in vsakemu posamezniku posebej prilagojen program. Zdravilišče je združilo čudovito harmonijo edinstvene naravne vire, 400-letno tradicijo in vsa sodobna medicinska strokovna dognanja ter razvilo vrhunske in strokovno nadzorovane programe, da jih lahko z ljubeznijo in radostjo ponudijo vsem nam, ki se zavedamo pomena skrbi za svoje zdravje, dušo in duha. Zdravilišče Rogaška je specializirano za zdravljenje in lajšanje kroničnih gastroenteroloških, metabolnih, menedžerskih in psihosomatskih bolezni.

Zdravilišče Rogaška – Zdravstvo, d. o. o.
Zdraviliški trg 9
3250 Rogaška Slatina
telefon: +386 (0) 3 811 70 00
e-pošta: info@rogaska-medical.com
www: http://www.rogaska-medical.com

sava-hotel-resorts

Zdraviliška dejavnost ima v Radencih več kot 130-letno tradicijo. Zasnovana je na edinstveni mineralni vodi, ki je po vsebnosti ogljikovega dioksida med najbogatejšimi v Evropi. Sodobni zdravstveni in preventivni programi so usmerjeni v zdravljenje bolezni srca in ožilja, obolenj ledvic in sečnih poti, revmatičnih obolenj in motenj gibalnega sistema ter bolezni presnove. Radenci so znani tudi po obširnih menedžerskih programih in drugih programih aktivnega medicinskega oddiha. Ponujajo tudi samoplačniške specialistične preglede, diagnostične in laboratorijske storitve.

Sava Turizem d.d.,
Zdravilišče Radenci

Zdraviliško naselje 12
9252 Radenci, Slovenija
telefon: +386 (0) 2 520 27 22,20
e-pošta: info@zdravilisce-radenci.si
www.sava-hotels-resorts.com/sl/radenci/

heltness

Healthness Center je prepoznaven ponudnik vrhunskih storitev na področju dejavnosti za zdravje, medicinsko estetiko in oblikovanje telesa. S strokovnim delom in celostnimi storitvami pomagajo vsem, ki želijo poskrbeti za svoje zdravje, spremeniti življenjski slog in izvajati ustrezno preventivo, za zdravo in lepo oblikovano telo. Področja njihovega delovanja so: nutricistika, medicina in zdravje, splošna medicina, psihologija, dermatologija, medicina in šport, ginekologija, fizioterapija, ortopedija, estetska kirurgija, alternativna medicina, promocija zdravja na delovnem mestu, vadbeni center, medicinska estetika, oblikovanje telesa, razvajanje in užitki.

NEA SANA d.o.o.
Čebelarska uica 1,
1000 Ljubljana, Slovenija
telefon: 01 256 63 69
e-pošta: info@healthness.si
www: http://www.healthness.si/

myo-fit

V myofitu se ukvarjajo s strokovnim svetovanjem o prehrani in telesni vadbi. S svojimi storitvami pomagajo posameznikom, ki se odločijo spremeniti nezdrav življenjski slog ali zgolj oblikovati svoje telo. V Myofitu ponujajo strokovno prehransko svetovanje, osebno trenerstvo, predavanja in izobraževanja o zdravem prehranjevanju ter prehransko svetovanje in vadba na osnovi rezultatov genetske analize.FITNES & DIETETIKA, VASJA MRAK S.P.,

Kneža 76
5216 Most na Soči
telefon: 040 432 240
www: http://www.myofit.si

 

proloco

Trgovina z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki in z njimi povezane storitve. Prodajni program obsega širok spekter kvalitetnih produktov: ortopedski, medicinski, terapevtski, sanitetni in sanitarni pripomočki, pomožna zdravila, ortopedska obutev, kozmetika in higiena, zaščitna sredstva, otroški program, športni program.

Proloco Medico d.o.o.
Hrvatski trg 1
1000 Ljubljana
telefon: 01 439 83 00
e-pošta: info@proloco-medico.si
www: http://www.proloco-medico.si

prodent

Podjetje Prodent International d.o.o. zastopa in prodaja medicinske, stomatološke in zobotehnične materiale ter opremo svetovno znanih proizvajalcev.

PRODENT INTERNATIONAL D.O.O.
Zvezna ulica 2A
1000 Ljubljana
t. 01 5204 802
f. 01 5204 822
e-mail: info@prodent.si
www: http://www.prodent.si/

clarus

Najmodernejši center za izvajanje specialističnih zdravstvenih storitev Diagnostični center Clarus, opravlja svojo dejavnost že od leta 1993, sprva pod imenom Diagnostični center Murgle na Cesti v Mestni log in na Koprski ulici v Ljubljani. Pozna nas že prek 100.000 ljudi, saj ponudba zdravstvenih storitev in samoplačniške ambulantne dejavnosti iz leta v leto naraščajo. Njihovo poslanstvo je usmerjeno k celovite skrbi za človekovo zdravje in njegovo ohranjanje. Tako danes njihovo ekipo sestavlja že več 30 uglednih in priznanih zdravnikov specialistov.

Diagnostični center Clarus Center BTC
Dvorana 9 1000 Ljubljana
telefon: 01 200 09 10
e-pošta: diagnosticni.center@clarus.si
www: http://www.clarus.si/diagnostika

mdps-vesna-zadnikar

Zasebna ordinacija Medicina dela Zadnikar ima že več desetletno tradicijo. Izvajajo preventivne preglede za zaposlitev, managerske preglede in specializirane preglede za potapljače in za voznike vseh kategorij. Izvajajo tudi računalniški pregled ožilja – TensioMed Arteriograf, ki je hitra in zanesljiva diagnostična metoda. Odlikuje jih oseben in profesionalen pristop ter široko znanje, s katerim posameznikom omogočajo celovito in strokovno zdravstveno oskrbo.

Medicina dela Zadnikar d.o.o.
Dunajska cesta 198
1131 Ljubljana
telefon: 01 569 26 89
www: http://mdps.ordinacija.net

mitja-bracic-logo

Podjetje Mitja Bračič s.p., Svetovanje na področju športa je bilo ustanovljeno kot strokovna podpora slovenskim vrhunskim športnikom. Ustanovil ga je dr. Mitja Bračič, ekspert za športno diagnostiko in načrtovanje ter vodenje sodobnih načinov treniranja in rehabilitacije po poškodbah vrhunskih športnikov.

Podjetje pri svojem strokovnem delu uporablja nove napredne tehnologije za spremljanje vadbenega procesa in nove diagnostične postopke. V podjetju merilna tehnološka oprema ni vezana na laboratorij, ampak je prenosna (mobilni laboratorij), zato jo lahko uporabljajo na terenu, kjer se pripravljajo vrhunski športniki. S tem prihranijo športnikom nepotrebno potovanje na mesto izvajanja meritev.

V sklopu njihovega strokovnega in raziskovalnega dela razvijajo intenzivno sodelovanje tudi z nekaterimi slovenskimi razvojnimi podjetji kot so TMG, S2P (Science to Practice); Intact, Mobili (Biosenzorji), Polar in tudi s tujimi podjetji kot je razvojno podjetje za merilno opremo Microgate (Italija). S tovrstnim razvojem se trudijo dvigovati kvaliteto dela na področju vrhunskega športa.

Vizija njihovega podjetja je omogočiti športnikom in trenerjem celostno strokovno podporo pri pripravah na največja tekmovanja tako doma kot v tujini.

SVETOVANJE NA PODROČJU ŠPORTA, MITJA BRAČIČ, s.p.
Braslovče 86,
3314 Braslovče
T: + 386 31 485 402
E-mail: info@drmitjabracic.com
www: http://www.drmitjabracic.com/

adrialab

Adria lab d.o.o. je zasebni diagnostični laboratorij, ki deluje že od oktobra 1993. V letu 2007 se je priključil mreži laboratorijev pod skupnim imenom SYNLAB Services GmbH. Synlab združuje številne laboratorije v državah Evropske unije in tudi izven nje. Odlikuje jih strokovnost in učinkovitost na vseh področjih sodobne laboratorijske diagnostike.

Adria lab d.o.o.
Diagnostični laboratorij
Parmova 53
1000 Ljubljana
Tel: +386 1 436 67 71
www: www.adrialab.si

dotik

Center za nego obraza in telesa Dotik je kozmetični center z dolgoletno tradicijo, ki se nahaja v Novi Gorici v neposredni bližini HIT Hotel casino Perla. V centru za nego obraza in telesa Dotik vas pričakuje prijazno in predano osebje, ki bo v prijetnem ambientu poskrbelo za vaše udobje in zadovoljstvo.

Center DOTIK

Kidričeva 7
5000 Nova Gorica
Slovenija
telefo.: 00386 (0)5 333 1 330
gsm.: 00386 (0)41 336 474
www: http://www.kozmetika-dotik.si/

zdravo-gibanje

Zdravo Gibanje je manjši športni center v obrtni coni Solkan (Nova Gorica). Ponujajo vam raznovrstne vadbe in jih vsako sezono dopolnjujejo z novimi.

Zdravo gibanje
Irena Jevšček s.p.
Cankarjeva 40
5000 Nova Gorica
http://www.zdravogibanje.si/

medartis

Medicinski center Medartis je zasebni medicinski center v Novi Gorici z dolgoletno tradicijo. Ustanovitelj medicinskega centra je prof.dr. Igor D. Gregorič, mednarodno priznani strokovnjak s področja kirurgije srca in ožilja, ki že več kot 25 let živi in dela v ZDA. V medicinskem centru Medartis delajo priznani slovenski zdravniki različnih medicinskih specialnosti. Njihovo poslanstvo je pacientom zagotoviti najvišjo kakovost medicinskih storitev s področja diagnostike in zdravljenja. V Medartisu delujejo specialistične ambulante s področij kardiologije, pulmologije, ortopedije, ginekologije, plastične, estetske in rekonstruktivne kirurgije, splošne in žilne kirurgije, dermatologije, ortopedije, športne medicine, zobozdravstva ter tudi medicinske hipnoze.

MEDICINSKI CENTER MEDARTIS
Ulica Gradnikove brigade 63
5000 NOVA GORICA
telefon: 059 228 380
e-pošta: info@medartis.si
www: http://medartis.si/

eskulap

Zasebno pediatrično kliniko vodi dr. Borut Banič, zdravnik-pediater. Odlikuje jih lepa in sodobno urejena ordinacija z lastnim parkirnim prostorom.

Pediatrična klinika, dr. Borut Banič
Redelonghijeva ulica 12
1000 Ljubljana
telefon: 01 28 11 376

rpm

Podjetje RPM se ukvarja z osebnimi storitvami najvišjega formata. Vsa njihova ponudba je namenjena izboljšanju kvalitete življenja, individualnim posebnim izkušnjam in osebnemu zadovoljstvu posameznika. Osebna genetska analiza prav gotovo spada med temelje njihove ponudbe. Omenimo lahko še osebna poslovna in finančna svetovanja. V javnosti najbolj razpoznavna storitev je razvajanje za volanom ekskluzivnih vozil, v okviru paketov Burya superauto club, individualnih osebnih daril ter širših avtomobilskih dogodkov. Njihovo delo krasi najvišja mera diskretnosti, ki je skupaj z zadovoljstvom klientov temelj njihovih storitev.

RPM d.o.o.
Stegne 3, 1000 Ljubljana
telefon: +386 1 6200 700
e-pošta: info@rpm.si
www: http://www.rpm.si/

nutricon

Nutriticon je ime v katerem se združujeta angleški besedi nutrition in consulting. Je torej sinonim za prehransko svetovanje, kar je njihovo osrednje poslanstvo. V prehranski posvetovalnici Nutriticon nudijo strokovno obravnavo vsakomur, ki potrebuje nasvet ali pomoč glede prehranjevanja. O prehranjevanju vam svetujejo visoko usposobljeni in uveljavljeni dietetiki, ki kakovost prehranskega svetovanja v Sloveniji postavljajo na najvišjo raven. Vodi jo Andreja Širca Čampa, univ.dipl.ing., klinični dietetik, ki si je bogate izkušnje med drugim pridobila tudi z dolgoletnim delom kliničnega dietetika na Pediatrični kliniki v Ljubljani.

Njihov cilj je, da pomagajo posamezniku vzpostaviti takšen način prehranjevanja, ki bo pripomogel k ohranjanju in krepitvi zdravstvenega ter psihofizičnega stanja. Na področju klinične dietetike pa strmijo, da s prilagajanjem prehrane podprejo zdravljenje že razvitih bolezenskih stanj.
NUTRITICON
Prehransko svetovanje, Andreja Širca Čampa s.p.
Prehranska posvetovalnica
Cesta Staneta Žagarja 30
SI-4000 Kranj
telefon: 04 27 919 70
e-pošta: info@nutriticon.si
www: http://www.nutriticon.si/

tehnoloskipark

Podjetje DNK-ANALIZE je član Tehnološkega parka Ljubljana, ki je bil ustanovljen leta 1996 in predstavlja podporno in stimulativno poslovno okolje najvišje kakovosti za razvoj vrhunskega tehnološkega podjetništva.

Tehnološki park Ljubljana d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
T 01 620 34 03
E-mail:info@tp-lj.si

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri