O podjetju

DNK-ANALIZE d.o.o.

Ukmarjeva 4, Ljubljana

E-mail naslov: info@dnk-analize.si

facebook

linkedin-icon

KDO SMO?
  • Smo strokovnjaki s področja biotehnologije, ki smo povezali raziskovalne inštitucije, laboratorije in medicinske centre po vsej Evropi, da bi našim strankam zagotovili kakovostne, strokovne in sodobne preiskave, ki jim pomagajo pri skrbi za zdravje.

 

 

 

NAŠA ZGODBA
  • Genetika je relativno mlada veda, s katero smo prišli do novih spoznanj o zapletenem delovanju človeškega telesa. Kljub temu, da večina genetskih raziskav poteka v znanstvene in raziskovalne namene, smo v njih videli prihodnost – opravljanje genetskih raziskav bi morali omogočiti vsem, saj s tem lahko občutno zvišajo kakovost življenja.
    Po dobri osebni izkušnji z opravljanjem genetske analize v tujini  smo leta 2012 ustanovili podjetje DNK-ANALIZE d.o.o., ker smo tudi Slovencem želeli približati številne prednosti genetskih analiz.
    Dandanes pa preventiva žal velikokrat ni dovolj, saj stres na nas preži na vsakem koraku. Zato smo v letu 2015 razvili programe, ki odpravljajo negativne posledice sodobnega načina življenja – osredotočili smo se na odkrivanje in zdravljenje preobčutljivostnih reakcij na hrano.
abc666
abc2
  • Naše storitve so rezultat dolgoletnega sodelovanja s strokovnjaki iz področij genetike, medicine, dietetike in kineziologinje ter drugih strokovnjakov za zdravo in aktivno življenje, s pomočjo katerih omogočamo celostno obravnavo naših strank.  S storitvami, ki jih ponujamo posameznikom omogočamo strokovno analizo genov in drugih bioloških molekul za načrtovanje bolj zdravega in kakovostnega življenja.
shutterstock_112862056
abc1
abc9
  • Skupaj s strokovnjaki skrbimo za visoko strokovnost pri opravljanju testov in zagotavljamo, da je vzorec analiziran v najboljših specializiranih in certificiranih laboratorijih. Naše podjetje predstavlja most med  laboratorijem in posamezniki, ki se zavedajo, da je z naprednimi laboratorijskimi analizami lažje ohranjati, ali celo izboljšati svoje zdravje in vitalnost, in jim pri tem pomagamo. 
shutterstock_88062898
abc8
abc7
  • Za nas je izrednega pomena pravilna interpretacija in jasna razlaga  laboratorijskih rezultatov. Rezultati so začetek poti k boljšemu zdravju, počutju ali videzu. Predstavljajo varnost , opozorilo ali motivacijo, da z usmerjenimi ukrepi ohranimo svoje zdravje in se bolj zavedamo njegovega pomena.
pretty-351884_1280

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri