Poslanstvo in vizija

dnk analize

Z napredkom v znanosti in tehnologiji so se začeli razvijati novi pristopi v preventivni medicini in prehranjevanju, ki jim sledimo, z namenom, da vam omogočimo vpogled v delovanje vašega telesa in zagotovimo, da dane informacije izkoristite v največji meri in tako z jasnimi usmeritvami izboljšate svoje počutje in zdravje.

shutterstock_24066079
shutterstock_131427446
shutterstock_103383023
  • Naše storitve so več kot preventiva.Sodobna tehnologija nam omogoča vpogled v delovanje posameznega organizma za usmerjeno preprečevanje nastanka bolezni, za načrtovanje personalizirane diete, za zdrav življenjski slog in ne nazadnje za razjasnitev dvomov pri ugotavljanju sorodstvenih vezi ter iskanje predniških korenin.

 

  • Naše poslanstvo je, da s pomočjo naprednih laboratorijskih analiz ocenimo vašo nagnjenost k različnim boleznim, vaše lastnosti in sposobnosti, ugotovimo na kakšen način presnavljate zdravila ali kako se odzivate na prehrano ter na podlagi rezultatov, skupaj s strokovnjaki, izdelamo vam prilagojene smernice za boljšo kakovost vašega življenja.

 

  •  S pomočjo preiskav posameznik sprejema odgovornejše odločitve o svojem življenjskem slogu, se bolj zaveda pomena zdravja, se o tem dodatno izobražuje, pozna preventivo in natančneje spremlja svoje zdravstveno stanje. S tem pa pozitivno in spodbudno vpliva tudi na svoje najbližje.

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri