Kdo smo

Podjetje DNK-ANALIZE d.o.o. je specializirano za področje osebne genetike in drugih osebnih diagnostičnih testov. Opravljamo različne analize, teste ter preiskave, ki sledijo najsodobnejšim strokovnim dognanjem in trendom na področju preventivne in personalizirane medicine in osebne diagnostike.

S storitvami, ki jih ponujamo posameznikom omogočamo strokovno analizo genov in drugih bioloških molekul za načrtovanje bolj zdravega in kakovostnega življenja. Z analizo ocenimo nagnjenost posameznika k različnim boleznim, določimo njegove genetsko pogojene lastnosti in sposobnosti ter na podlagi rezultatov, skupaj s strokovnjaki, izdelamo načrt preventivnih aktivnosti, ki izboljšajo kakovost življenja. Naše podjetje predstavlja most med  laboratorijem in posamezniki, ki se zavedajo, da je z naprednimi laboratorijskimi analizami lažje ohranjati, ali celo izboljšati svoje zdravje in vitalnost, in jim pri tem pomagamo.

Storitve, ki jih nudimo, so rezultat dolgoletnega sodelovanja s strokovnjaki iz področij genetike, medicine, dietetike in kineziologinje, s pomočjo katerih omogočamo celostno obravnavo naših strank. Skupaj s strokovnjaki skrbimo za visoko strokovnost pri opravljanju testov in zagotavljamo, da je vzorec analiziran v najboljših specializiranih in certificiranih laboratorijih.  Za nas je izrednega pomena pravilna interpretacija in jasna razlaga  laboratorijskih rezultatov.

Smo člani Tehnološkega parka Ljubljana in sodelujemo s priznanimi podjetji in organizacijami, ki skrbijo za zdravje in razvoj posameznika ter družbe.

Dodaj odgovor

Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo spletnih piškotkov. več informacij

Politika piškotkov Nekatere funkcije te spletne strani potrebujejo vašo privolitev za svoje delovanje . Analitika Anonimno beležimo vašo uporabo naše spletne strani, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Družabna omrežja Facebook, Twitter in ostala družabna omrežja vas morajo prepoznati, da lahko pravilno delujejo. Naši piškotki Brez naših piškotkov spletna stran ne more delovati. Če jih želite onemogočite, je ne smete uporabljati.

Zapri